Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték – Djeco

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081239 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Lepd meg gyermekeidet a Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjátékkal, hogy örömteli játékélményben lehessen részük! Ez a játék kiváló választás az otthon töltött időre! A kicsiknek az a feladata, hogy a megfelelő korongokat az adott táblára helyezzék, és elmondják, miért éppen az illik oda! Ez a szuper szókincs- és beszédfejlesztő játék már két éves kortól ajánlott! A Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték egy fantasztikus játék, ami kifejezetten a kicsik beszéd- és szókincsfejlesztését segíti. A játékot 2 éves kortól ajánljuk, így akár már a legkisebbek is részt vehetnek a játékban, és segíthetnek fejleszteni a képességeiket. A játék során a gyerekeknek meg kell találniuk, hogy melyik évszakhoz tartozik az adott korong, majd el is kell mondaniuk, hogy miért éppen az a korong illik oda. A játék kis méretének köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük bárhova, és bármikor játszhatunk vele. A játék kiváló szórakozást jelent a kicsiknek, miközben fejleszthetik a beszédkészségüket és szókincsüket. A Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték már több díjat is elnyert, ami csak azt mutatja, hogy mennyire népszerű és kiváló játékról van szó. Ha Te is szeretnél részt venni a játékban, akkor ne habozz, vedd meg még ma, és légy Te is a Lotto 4 seasons nyertese!

Gyakori kérdések

Ár a Négy évszak – Lotto 4 seasons társasjáték – Djeco lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Dixit 2 Kalandok társasjáték magyar kiadás Asmodée, Cube Puzzler Go – Smart Games, Jógi Guru társasjáték, Trónok Harca: Westerosi Intrikák kártyajáték