Nexcube logikai játék csomag 3×3 és 2×2 kockával

4 800 Ft

Cikkszám: 8720077199033 Kategória:
Mark: Egyéb

Leírás

Szereted az ördöglakatokat és a logikai feladványokat? Tedd próbála elmédet a Nexcube logikai játék csomag 3×3 és 2×2 kockával. A Nexcube logikai játék csomag egy kiváló választás minden játék kedvelő számára, aki szeretne kihívásokkal teli és fejlesztő játékélményt átélni. Ez a játék csomag tartalmazza mind a 2×2-es kockát, mind a 3×3-as kockát, így garantáltan nem kell aggódnod azon, hogy melyiket válaszd. A játék célja az, hogy a kockákat kirakd a megadott minta szerint. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik! A kockák mozgatása és forgatása során rengeteg kombinációval találkozol majd, így mindig új és izgalmas kihívásokkal szembesülsz. A Nexcube logikai játék csomag tökéletesen alkalmas arra, hogy kikapcsolódj és ellazulj egy nehéz nap után, vagy éppen hogy élesítsd az agyadat és fejleszd a problémamegoldó képességedet. A játék könnyen érthető, így akár már 8 éves kortól bárki játszhat vele. A játék csomagot 1-2 személy számára ajánljuk és a játékidő körülbelül 15-20 perc. A Nexcube logikai játék csomag több díjat is elnyert, köztük a 2018-as TOTY (Toy of the Year) díjat is megkapta a logikai játékok kategóriájában. Ne habozz tovább, vásárold meg a Nexcube logikai játék csomagot, és élvezd a kihívásokkal teli játékélményt, amely garantáltan fejleszti az agyadat és szórakoztató időtöltést kínál!

Gyakori kérdések

Ár a Nexcube logikai játék csomag 3×3 és 2×2 kockával lhaj 4800 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Fogságban társasjáték, Lopakodó leopárd – Művész puzzle – Leopard 1000 pcs – FSC MIX – Djeco – DJ07645, Kaleidoscope Puzzle logikai játék, BUMM! társasjáték