Nyuszis baba hálózsák – Szerepjáték – Sleep sack Rabbits – DJ07863

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900078635 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Nyuszis baba hálózsák egy remek szerepjáték eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyermeked komfortosan és biztonságosan aludjon. Ez az elengedhetetlen kiegészítő megakadályozza, hogy a kisbaba megfázzon. A nagy nyílás és az oldalán található tépőzár könnyítik a baba elhelyezését. A hálózsák tartós pamutgyapjúból készült, mind belül, mind kívül nyomtatott mintákkal és trendi színekkel. A csomagban 1 könnyen nyitható hálózsák található, amely ideális a kisgyermekek számára, köszönhetően a praktikus tépőzárnak. Ez a játék alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól. A hálózsák játékidő nélkül is órákig elvarázsolja a kicsiket. Vásárold meg most a Nyuszis baba hálózsákot a Djeco márkától, és biztosan meglesz gyermeked öröme és kényelme alvás közben!

Gyakori kérdések

Ár a Nyuszis baba hálózsák – Szerepjáték – Sleep sack Rabbits – DJ07863 lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 1,5 éveseknek - Hasonló termékek: Mikado babaruha – Szerepjáték – Mikdo Djeco – DJ07753, Multi formakereső – Többfunkciós formakeresés – Multi Boita – DJ06292, Macis formabedobó – Formabedobó – BabyBoomi Djeco – DJ06137, Wasabi baba – Szerepjáték – Wasabi dark blue eyes – DJ07750