Nyüzsgő város – Optikai puzzle 100 db-os – The lively city – DJ07032

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900070325 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Varázslatos 100 darabos puzzle – olyan rejtvények, amilyeneket még sosem láttál! Ha a kirakó elkészült, a gyermek a varázslatos nagyítón keresztül nézi meg… Hihetetlen – a város életre kel! A Djeco legújabb játéka, a Nyüzsgő város – Optikai puzzle 100 db-os – The lively city – DJ07032 egy igazán varázslatos kirakó, amely új lendületet ad a puzzle hagyományoknak! A gyerekek a varázslupával a rajzok felett lebegve élvezhetik a város nyüzsgő életét, miközben elkészítik az optikai puzzle-t. A játékhoz tartozik egy vastag kartonból készült 100 darabos puzzle, amelyet tetszőlegesen sokszor lehet összerakni, és egy varázsnagyító, amelynek segítségével az elkészült puzzle életre kel a gyerekek szemei előtt. Az elkészült puzzle mérete 34 x 48 cm, így akár a falra is feltehető díszként. A Nyüzsgő város – Optikai puzzle 100 db-os – The lively city – DJ07032 játékot 7 éves kortól ajánljuk, és egyszerre akár többen is játszhatnak vele. A játék időtartama függ az egyes játékosok tapasztalatától és ügyességétől, azonban garantáltan órákig lekötik majd a gyerekek figyelmét. A Djeco márka több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekek fejlesztő játékainak tervezésében és gyártásában. A cég célja, hogy a játék által fejlessze a gyerekek személyiségét, kreativitását és képességeit. A Nyüzsgő város – Optikai puzzle 100 db-os – The lively city – DJ07032 játék is ezt a célt szolgálja, hiszen a kirakó összeállítása közben a gyerekek fejleszthetik a problémamegoldó képességüket, a kézügyességüket és a türelmüket. Ha szeretnél egy igazán kreatív és fejlesztő játékot ajándékozni a gyerekednek, akkor ne habozz megvásárolni a Nyüzsgő város – Optikai puzzle 100 db-os – The lively city – DJ07032 játékot! Egy varázslatos játékélményt biztosít, amely örökre emlékezetessé teszi majd a gyereked számára!

Gyakori kérdések

Ár a Nyüzsgő város – Optikai puzzle 100 db-os – The lively city – DJ07032 lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Gyerekjáték a matematika társasjáték – Memorace, Fa építőjáték – Crearoule my little train – Djeco, Az éjszaka lovagja – Formadobozos puzzle 36 db – Full moon knight – DJ07237, Tavaszi zöldségek – Matrica technika – Spring Vegetables – DJ09370