Orsolya kézitáskája kiegészítőkkel – Szerepjáték – Orelia?s handbag & accessories – DJ05563

10 450 Ft

Cikkszám: 3070900055636 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka Orelia kézitáskája tökéletes kiegészítő minden kis divattervezőnek és szerepjáték szerető gyermeknek! A pamut kézitáska gyönyörűen illusztrált pillangókkal, amely biztosan elnyeri a kislányok tetszését. A termékhez tartozik egy telefon, egy rúzs, egy pénztárca az érméknek, bankjegyeknek és bankkártyának. A készlet tartalmaz egy pamut válltáskát, egy pamut pénztárcát mágneskapoccsal, egy fa mobiltelefont, egy fa rúzst, öt bankjegyet, hat érmét és egy bankkártyát. A játék alkalmas 3 éves kortól. A gyerekek izgalmas szerepjátékot játszhatnak barátaikkal és magukat érezhetik igazi divatdiktátornak. Bátran merüljenek el a fantáziavilágban és fejlesszék kreativitásukat ezzel a lenyűgöző játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Orsolya kézitáskája kiegészítőkkel – Szerepjáték – Orelia?s handbag & accessories – DJ05563 lhaj 10450 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 3 éveseknek - Hasonló termékek: Orsolya kézitáskája kiegészítőkkel – Szerepjáték – Orelia?s handbag & accessories – DJ05563, Gyorsasági verseny – Gyermek sport karóra – Speed racing – DD00471, Felhőcskés óra – Gyermek karóra – Night – DD00432, Halacskás gyermek bőrönd – Bőrönd – Fishes – Djeco – DD00273