Őrült kacsák kártyajáték – Taktikai kártyajáték – Crazy Ducks – Djeco

3 790 Ft

Cikkszám: 3070900051812 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A gyerekek nagyon szeretnek kártyázni, itt egy igazán mókás őrült kacsák kártyajáték! Az Őrült kacsák kártyajáték egy izgalmas és mókás taktikai játék, melyet 2-4 fő részére ajánlunk. A játék során a célod az, hogy minél több kártyalapot megszerezz, ám ehhez titkolnod kell a 3 lábú kacsád színét az ellenfeleid elől. A játékhoz 70 lap tartozik, és a győztes az lesz, akinek a legtöbb lapja van a végén. Az Őrült kacsák kártyajáték ideális a családoknak és baráti társaságoknak is. A játék könnyen tanulható és gyorsan játszható, így ideális választás egy kellemes esti programhoz. A játék időtartama rövid, így nem kell aggódnod, hogy hosszú órákat kell majd eltöltenetek a játékkal. A Crazy Ducks – Djeco játék már megnyerte a gyermekek és a szülők szívét is. Ez a játék megkapta a Cannes-i Kreatív Játék Díjat is, amely bizonyítja, hogy valóban egy kiváló játékról van szó. Az Őrült kacsák kártyajáték remek ajándék lehet a gyerekeknek és a felnőtteknek is. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a taktikai gondolkodást és a memóriát is. Ha szereted a kártyajátékokat és az izgalmas, taktikai játékokat, akkor ez a játék valóban neked való. Rendeld meg most és éld át együtt barátaiddal és családoddal az izgalom és a mókát, amit az Őrült kacsák kártyajáték nyújtani tud!

Gyakori kérdések

Ár a Őrült kacsák kártyajáték – Taktikai kártyajáték – Crazy Ducks – Djeco lhaj 3790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártya - Hasonló termékek: Vigyázz 6 kártyajáték Piatnik, Aranyásók 2 kártyajáték kiegészítő Piatnik, Piratatak kártyajáték – Djeco, Smoothie kártyajáték – Djeco