Ovis Mackó egy éve – Óriás puzzle 24 db-os – The year

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900070165 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ismerkedjünk! Mikor havazik, mikor süt hétágra a nap? Egy óriási puzzle, amellyel megismerhetitek a 4 évszakunkat. A körkörös puzzle bemutatja a négy évszakot és a hozzájuk kapcsolódó legfontosabb eseményeket. A kirakós rejtvények segítenek a gyerekeknek, hogy megtudják, milyen színes évszakok vannak. Átmérő 58 cm. +3 éves kortól ajánlot.. A csomag méretei: 25,5 x 25,5 x 6 cm Az Ovis Mackó egy éve óriás puzzle 24 darabos kivitelezésben érkezik hozzád, melynek segítségével a színes évszakokat ismerheted meg. A puzzle bemutatja a négy évszakot, miközben azokhoz kapcsolódó legfontosabb eseményeket is felfedezheted. A kirakós rejtvények segítenek a gyerekeknek abban, hogy jobban megismerjék a környezetüket, és miként változik az évszakok változásával. Az Ovis Mackó egy éve óriás puzzle kiváló választás minden kisgyermek számára, hiszen az évszakokkal és azok jellemzőivel való megismerkedés nem csupán szórakoztató, de tanulságos is. A puzzle mérete 58 cm, és 3 éves kortól ajánlott, így a legkisebbek is könnyedén játszhatnak velük. A cikkszám: DJ07016. A Djeco márka termékei között számos játék található, amelyek minőségükkel és egyediségükkel kiemelkednek a többi közül. Az Ovis Mackó egy éve óriás puzzle is ilyen darab, hiszen a kiváló minőségű anyagokból készült, és rengeteg lehetőséget kínál a gyerekeknek a kreatív játékra és a tanulásra. Ne habozz, vásárold meg az Ovis Mackó egy éve óriás puzzle-t, és kísérd el a gyerekeket egy színes és tanulságos utazásra az évszakok világában!

Gyakori kérdések

Ár a Ovis Mackó egy éve – Óriás puzzle 24 db-os – The year lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Rainbow társasjáték, Blood Rage társasjáték, Munkagép párosító – Articulo Véhicles – Djeco, Kódfejtő kommunikációs társasjáték