Ovis Mackó egy napja – Óriás puzzle 24 db-os – The day

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900070158 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Óriás kirakózunk? Na gyerünk! 24 napból álló kör alakú puzzle, amely a nap legfontosabb eseményeit ábrázolja. Nagyszerű történetek és érzelmek, melyek fejlesztik az érzelmek kifejezését egy gyermek számára. Átmérő 58 cm. Korosztály + 3 év Az Ovis Mackó egy napja óriás puzzle 24 db-os kivitelben érkezett a Djeco-tól, hogy a legkisebbeknek is lehetőséget biztosítson az érzelemfejlesztésre és a játékos tanulásra. A puzzle kör alakú, és 24 napot ábrázol, így a gyerekek megismerhetik az év minden napjának fontos eseményeit, amelyek gazdag történetekkel és érzelmekkel tarkítottak. A puzzle darabjai olyan nagy méretűek, hogy még az óvodások is könnyedén kezelhetik őket. Az átmérője 58 cm, így az egész család részt vehet a kirakásban, ami remek szórakozási lehetőség együtt töltött időre. Az Ovis Mackó egy napja óriás puzzle 24 db-os kivitelben a 3 éves korosztály és annál idősebb gyerekek számára ajánlott, hiszen a puzzle kirakása nem csak szórakoztató, de fejleszti a megfigyelőképességet, a problémamegoldó képességet és a finommotorikus képességeket is. Az Ovis Mackó egy napja óriás puzzle több díjat is elnyert, így biztos lehet benne, hogy egy minőségi, értékes játékot vásárol, amely hosszú évekre lesz a család kedvence. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fejlődjön játék közben, és szeretnéd együtt tölteni az időt a családoddal, akkor az Ovis Mackó egy napja óriás puzzle 24 db-os kivitelben a tökéletes választás. Fedezd fel a nap fontos eseményeit és játsszatok együtt!

Gyakori kérdések

Ár a Ovis Mackó egy napja – Óriás puzzle 24 db-os – The day lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Standard Mini Euro Card Sleeves (45x68mm) – 100db – MDG-7035, Puzzle Mania – Red – fém ördöglakat, A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – Árnyas ösvények kiegészítő társasjáték, Rettegés Arkhamban társasjáték