Palacsintázó szett – Gaelle et Titouan – Djeco

6 820 Ft

Cikkszám: 3070900065307 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A palacsintázó a gyerekek nagy kedvence, a maguk ízlése szerint készítenek édességet. 3 éves kortól ajánlott. A finom-motorika fejlesztésére is alkalmas, hiszen tesz-vesz, tapint, szeletel, stb. Gaelle et Titouan palacsintázó szett, Djeco a szerepjátékok nagyon fontosak a gyermekek életében. Fejleszti a személyiségüket, beszédkészségüket, gondolkodásukat. Ismerkednek akár a szakmákkal, akár a különböző élethelyzetekkel, amivel nap mint nap találkoznak. Hagynunk kell, hogy kibontakozzanak, ha velünk szeretnének főzni, főzzenek, akár játékból, akár igaziból, természetesen a szülővel együtt. A palacsintázó a gyerekek nagy kedvence, a maguk ízlése szerint készítenek édességet. 3 éves kortól ajánlott. A finom-motorika fejlesztésére is alkalmas, hiszen tesz-vesz, tapint, szeletel, stb. Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete! A Djeco Gaelle et Titouan palacsintázó szettje a gyerekek fantasztikus szerepjáték élményével gazdagítja mindennapjaikat. A palacsintázás izgalmas világába kalauzolja őket, ahol a finom-motorikus képességeiket is fejleszthetik. A szett tartalmaz egy serpenyőt, nyéllel, egy spatulát, egy tálkát és egy habverőt. Az összeszerelése egyszerű, így a gyerekek könnyen maguk is el tudják készíteni a palacsintájukat, ami igazi boldogságot és elégedettséget fog okozni számukra. A szerepjátékok nagyon fontos szerepet játszanak a gyermekek életében, hiszen segítik a személyiségük fejlődését, a beszédkészségüket és a gondolkodásukat is. A palacsintázó szett használatával a gyerekek megismerkedhetnek a főzés alapjaival és a konyhai eszközökkel is. A játék révén olyan élethelyzeteket is átélhetnek, amikkel nap mint nap találkoznak. A szett 3 éves kortól ajánlott, így a legkisebbek is könnyen megtanulhatják, hogyan kell elkészíteni a palacsintájukat. A finom-motorikus képességeiket is fejleszthetik a játék során, hiszen szükségük lesz a tapintásra, szeletelésre és a tesz-vesz tevékenységekre is. A Djeco márka termékei mindig nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében, hiszen minőségi és kreatív játékokat kínálnak. A Gaelle et Titouan palacsintázó szettje több díjat is nyert már, ami bizonyítja a játék magas minőségét és értékét. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a gyerekeid szerepjáték során elsajátítsák a palacsintázás tudományát. Legyen részük a konyhai élményben és tapasztalják meg a sikerélményt és a játék iránti szeretetet. Garantált, hogy a Djeco Gaelle et Titouan palacsintázó szettje nem csak a gyerekek, de a szülők számára is nagy örömet fog okozni. Rendeld meg most és éld át a palacsintázás örömét a gyerekeiddel! Djeco cikkszám: DJ06530.

Gyakori kérdések

Ár a Palacsintázó szett – Gaelle et Titouan – Djeco lhaj 6820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szerepjáték - Hasonló termékek: Motoros koponya – Fém autó soförrel – Motor Skull – DJ05488, Őzikés kulcstartó – Tinyly – Indie key ring – DJ06986, Milou rendelője – Tinyly – Milou tinyshop – DJ06956, Koala kulcstartó – Tinyly – Indie key ring – DJ06986