Pasztel hullámok – Digitális gyermek karóra – Pastel volute – DD00453

12 990 Ft

Cikkszám: 3070900004535 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Pasztel hullámok – Digitális gyermek karóra egy divatos és praktikus kiegészítő a gyerekeknek. Az állítható textil szíj nagyon kényelmes és könnyen igazítható a különböző csuklóméretekhez. Az óra csábítóan illusztrált számlapja órát, percet és másodpercet mutat, valamint rendelkezik stopper funkcióval is, így az idő mérhető is vele. A tok ütésálló, és 5 bar nyomásig vízálló, tehát bátran viselhető az aktív játékok során is. Az idő ellenőrzéséhez még éjszaka is megvilágítással rendelkező gomb áll rendelkezésre. Az óra egy SR626SW elemmel működik, amely a csomag része. A kiváló minőségű karóra mérete 3,2 x 21,5 x 0,8 cm. 3 éves kortól ajánlott. Vigyázat! Három év alatti gyermekek számára nem alkalmas, mert apró alkatrészeket tartalmaz, ami fulladásveszélyt jelenthet. Szerezd be gyermekednek ezt a stílusos és hasznos órát, ami garantáltan feldobja majd mindennapjait!

Gyakori kérdések

Ár a Pasztel hullámok – Digitális gyermek karóra – Pastel volute – DD00453 lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 3 éveseknek - Hasonló termékek: Szivárványos esernyő – Esernyő – Pop rainbow, Kulacs két féle kupakkal, Orsolya kézitáskája kiegészítőkkel – Szerepjáték – Orelia?s handbag & accessories – DJ05563, A stadion hőse – Gyermek sport karóra – Stadium hero – DD00470