Pentanimo – Térbeli kirakó – Pentanimo – DJ08578

8 790 Ft

Cikkszám: 3070900085787 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A francia Djeco márka ‘Petanimo’ türelemjátékával megdolgoztathatod az agyadat. Helyezd el a hét állatot helyesen a játéktáblán egy kihíváskártya segítségével. Helyezze a hét állatfigurát és a játéktáblát az asztalra, és tegye melléjük a kihíváskártyákat. Húzzon egy kihíváskártyát, és helyezze el a szükséges figurákat a táblán a kártyán feltüntetett módon. A kihíváskártyákon csak a darabok színei láthatók, az állatokéi nem. Ezután próbálja meg a megmaradt darabokat a fekete részre helyezni. Minden fekete négyzetet le kell fedni. Minden kihívásra csak egy megoldás létezik! Isa Pirracas vicces rajzaival ellátott játék, amely játékosan ösztönzi a logikus gondolkodást és a koncentrációt. Tartalom: – 7 fadarab – 30 kihívás kártya négy nehézségi szinten – 1 játéktábla – 1 füzet a megoldásokkal és szabályokkal több nyelven, köztük hollandul is. A játékosok száma: 1 Életkor: 5 – 99 év. A Pentanimo egy fantasztikus játék a Djeco-tól, amely tökéletesen megdolgoztatja az agyadat és ösztönzi a logikus gondolkodást és a koncentrációt. A játék célja, hogy helyesen helyezd el a hét állatot a játéktáblán egy kihíváskártya segítségével. A kihíváskártyákon csak a darabok színei láthatók, az állatokéi nem, így minden kihívás egyedülálló és csak egy megoldása van. Az összes fekete négyzetet le kell fedni, így a játék minden szintje egy új és izgalmas kihívást jelent. A játék tartalmaz 7 fadarabot, 30 kihíváskártyát négy nehézségi szinten, 1 játéktáblát és 1 füzetet a megoldásokkal és szabályokkal több nyelven, köztük hollandul is. A játék egyedül játszható és ajánlott életkor 5-99 év közötti játékosok számára. A Djeco márka minőségi és kreatív játékokat kínál a gyermekek és a felnőttek számára. A Pentanimo játék számos díjat nyert a tervezés és az oktatási értékek terén, és egy fantasztikus ajándék lehet minden korosztálynak. A fa darabok minőségi anyagból készültek, a kártyák és a játéktábla pedig szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkezik. Ha szeretnél egy izgalmas játékot, amely stimulálja az elmédet és örömet nyújt minden korosztály számára, akkor a Pentanimo a tökéletes választás. Szerezd be most és élvezd a szórakozást és a kihívásokat!

Gyakori kérdések

Ár a Pentanimo – Térbeli kirakó – Pentanimo – DJ08578 lhaj 8790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Jógi Guru társasjáték, Pezsgőfürdő fedél 125 cm átmérővel Whirpool cover Exit Toys fehér, A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – A sötétség lakói figurapakk, Fedőnevek képekkel társasjáték