Phix pszichológiai társasjáték kisiskolásoknak

12 990 Ft

Cikkszám: 58709 Kategória:
Mark: Phix

Leírás

Ismerd meg jobban gyermekedet! Megérkezett a 6-9 éveseknek szóló pszichológiai társasjáték! A PHIX Önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, pszichológus által készített társasjáték sok mindenben segítségedre lehet. A játék óriási népszerűségének oka, hogy segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat. Ennek a nagyszerű játéknak a megalkotásával hangsúlyt helyezünk a szülő és gyermeke közötti beszélgetések fontosságára. Mivel manapság a családok egyre kevesebb időt töltenek együtt, nyilvánvalóan kevesebb figyelem jut a minőségi beszélgetésekre is. Ezért minden olyan megoldás jól jöhet, amely ezt a lehetőséget növeli. A Phix pszichológiai társasjáték kisiskolásoknak egy fantasztikus lehetőség arra, hogy jobban megismerjük gyermekeink gondolatait és érzéseit. A játékhoz szükséges kártyacsomagok segítségével könnyedén megnyithatjuk olyan témákat, amelyek a hétköznapokban nem biztos, hogy előkerülnének, és így jobban megértjük gyermekeinket. A játék segítségével erősíthetjük a családi köteléket, játékosan kezelhetjük a problémákat, miközben hasznos tanácsokat is kaphatunk, amelyek által fejleszthetjük gyermekeink jövőképét. A játékban összesen öt zóna található, amelyeket különböző állatfigurákkal jelképeztünk. A kártyacsomagokon pedig olyan kérdések találhatóak, amelyek segítenek megnyitni az adott témakörhöz kapcsolódó beszélgetéseket. A játék nem csak arra szolgál, hogy jobban megismerjük gyermekeinket, de a mozgásos feladatok révén fejleszthetjük a figyelmet, az egyensúlyt, a beszédfejlődést, a finommotorikát, és a mozgás segíthet diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia esetén is. A játékban nincs Cél mező, a játékot az a játékos nyeri, aki a kártyákon lévő feladatokat teljesíti, és az így kapható pontokból a legtöbbet szerzi a játék folyamán. A játékban 10 db győztes kártya is található, amelyek közül a győztes választhat. A Phix pszichológiai társasjáték kisiskolásoknak egy fantasztikus lehetőség arra, hogy az egész család együtt töltsön minőségi időt, fejlesztse a kapcsolatot a gyerekekkel, és segítse őket abban, hogy jobban megértsék saját érzéseiket és gondolataikat. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, de tanulságos is, akkor a Phix a tökéletes választás. Rendeld meg most, és indulhat a játék!

Gyakori kérdések

Ár a Phix pszichológiai társasjáték kisiskolásoknak lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Unlock2! – Rejtélyes Kalandok társasjáték, Mandala társasjáték, Kütyük társasjáték, Pappy Winchester társasjáték