Pinstou – Számolós ügyességi játék – Pinstou – Djeco – DJ01627

5 990 Ft

Cikkszám: 3070900016279 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Fedezd fel a Djeco Pinstou számolójátékát, egy számoló és manipulációs játékot 3 éves kortól. A gondolkodásra és kézügyességre ösztönző, fából készült oktatójáték. A kártyák utasításokat adnak, a gyermek pedig a megfelelő számú elemet helyezi el a fogóval a táblán. A kártyák hátoldalán a megoldás képekben! A fogó remek eszköz a tollkezelés gyakorlásához, és segít az 1-9-es számok megtanulásában. Méretek: 22,6 x 22,6 cm Életkor: 3 éves kortól Gyártó: Djeco A Djeco Pinstou számolójáték egy fantasztikus játék, amellyel a gyerekek könnyedén fejleszthetik a gondolkodásukat és a kézügyességüket. A játék 3 éves kortól ajánlott és egy játékos vagy több játékos számára is alkalmas. A játék célja, hogy a gyerekek a kártyákon található utasítások alapján a megfelelő számú elemet helyezzék el a fogóval a táblán. A kártyák hátoldalán pedig a megoldás képekben találhatóak. A Pinstou számolójáték egy fából készült oktatójáték, amely a számolás és a manipulációs képességek fejlesztésére ösztönzi a gyerekeket. Emellett a fogó remek eszköz a tollkezelés gyakorlására és a 1-9-es számok megismerésére. A játék méretei 22,6 x 22,6 cm, így könnyedén tárolható és szállítható. A Djeco márka termékei között megtalálható a Pinstou számolójáték, amely 2019-ben elnyerte a Toy Award 2019 díjat. Ez a játék garantáltan órákra lefoglalja a gyerekek figyelmét, miközben fejleszti a logikájukat és a kézügyességüket. A játék könnyen alkalmazkodik a gyerekek tudásszintjéhez, így folyamatosan kihívást jelent számukra. Ha szeretnéd gyermekedet szórakoztatni és fejleszteni egyszerre, akkor a Djeco Pinstou számolójáték a tökéletes választás. A játék lenyűgöző kivitelezése és a színes elemek garantáltan leköti a gyerekek figyelmét, miközben fejleszti a kognitív képességeiket. Ne habozz, vásárold meg még ma a Djeco Pinstou számolójátékát, és élvezd a közös játék örömét a család összes tagjával!

Gyakori kérdések

Ár a Pinstou – Számolós ügyességi játék – Pinstou – Djeco – DJ01627 lhaj 5990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Szivárványos formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Rainbow Djeco – DJ01076, Szivárványos formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Rainbow Djeco – DJ01076, Face – mix korai fejlesztőjáték – Djeco, Fogtartó – Oh my teeth – Djeco – DD03443