Pixel Evo pötyi játék, cicás – lányos színekkel

5 860 Ft

Cikkszám: 8007905009178 Kategória:
Mark: Quercetti

Leírás

Te nem hallottál még a pötyiről? Az nem létezik, hiszen ez az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében! A pötyi játékkal a szórakozás garantált! Csak engedd el a fantáziád, és szúrkáld a különböző elemeket a táblára, ebből alkotva színes képeket! Kézügyesség és fantázia fejlesztése már 3 éves kortól! A Pixel Evo pötyi játékok könnyen a gyerekek kedvencévé válnak. A klasszikus tüskejáték, a pötyi lényege, hogy egy táblába kell szurkálni a tüskéket, így alkotva szebbnél szebb képeket. A játékhoz tartoznak mintalapok, amik segítségével a megfigyelőképességed is fejlődik, hiszen a lapon lévő alakzatot és színösszeállítást kell megjeleníteni a pötyik segítségével. Nézd meg, szúrd be a pötyit a megfelelő helyre, és gyönyörködj a művedben! Engedd szabadjára a fantáziád, és alkoss valami egyedit, minta nélkül! A pötyi remek fejlesztő játék, segít a színfelismerésben, a kreativitás fejlődésében, valamint a szem-kéz koordináció fejlesztésében, és már 3 éves kortól ajánlott. A játék tartalma: összesen 300 db tüske (6 féle színű, méretük 10-15-20 mm), 1 db alaplap (mérete 29×24 cm), 1 db műanyag hordozótáska. A játék anyaga minőségi műanyag.

Gyakori kérdések

Ár a Pixel Evo pötyi játék, cicás – lányos színekkel lhaj 5860 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Madárkák dombrú matrica – Domború matrica 120 db – Little wings, A cirkusz – Csináld magad – In the ring! – DJ07944, Játék a golyókkal Dínós – Ügyességi játék – Lule Toys, Divatbemutató – Művész puzzle – Fashion show – DJ07642