Plasztik gyöngy mozaik – Mozaikoló – Bead mosaics – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900089303 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Díszítsd a képeket csodaszép plasztik gyöngyökkel! Plasztik gyöngy mozaik – Mozaikoló – Bead mosaics – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Plasztik gyöngy mozaik – Mozaikoló – Bead mosaics – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: 100% plasztik römi 2*55 lap – Piatnik, Bogyó és Babóca Furfangos párosító -kártyajáték társasjáték, Gördülő birodalmak, A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – A sötétség lakói figurapakk