Pneumatikus motor – mechanikus modell – Ugears

7 304 Ft

Cikkszám: 4820184120129 Kategória:
Mark: Ugears

Leírás

A UGEARS Pneumatikus motor modell fantasztikus barangolást biztosít a történelem és a találmányok világába. Kis mérete ellenére hibátlanul modellez egy gőzgépet (természetesen a gőz helyett légnyomást használva). Bármilyen hézköznapi lufival tesztelhetjük az újkori találmány működését. Szereld össze, és kísérletezz! Az Ugears Pneumatikus motor modell egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi számodra, hogy felkutassad a történelem és a találmányok világát. A játék kis mérete ellenére hibátlanul modellez egy gőzgépet, használva légnyomást helyett a gőzt. Az újkori találmány működését hétköznapi lufikkal tesztelheted. Az Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját és kettős szerepet töltenek be. Egyrészt izgalmas megépíteni őket, másrészt letisztult és természetes dekorációs elemei lehetnek a szobának, irodának vagy munkaállomásnak. Az összes modell mozgatható és valamilyen funkció végezhető vele. A Ugears famodellek természetes fából készülnek és natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek tervezése és összeszerelése segíti a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A játék fejleszti az érzékelés-tapintást és segít az alapvető mechanika megértésében. Az Ugears Pneumatikus motor modell 81 darabból áll és kb. 2-3 órába telik összeszerelni. A játék ajánlott mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a kézügyességet igénylő elfoglaltságokat. Ha keresel egy fantasztikus játékot, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti is az agyad és a kézügyességed, akkor az Ugears Pneumatikus motor modell a legjobb választás számodra. Rendeld meg ma, és élvezd a kihívásokat, amelyeket ez a fantasztikus játék kínál!

Gyakori kérdések

Ár a Pneumatikus motor – mechanikus modell – Ugears lhaj 7304 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fa makett - Hasonló termékek: Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco, UGEARS Vontatóhajó mechanikus modell, Tréler – mechanikus modell – Ugears, Cápa kartonépítő – Ready to Build Animal – Shark