Pók lovag – Arty Toys – Spider Knight – DJ06739

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900067394 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Spider Knight művészi játék a Djeco-tól A Póklovag kedvenc állata a pók, vajon azért, mert csíp, amikor támad? Kardjával és pajzsával felfegyverkezve nem ismer félelmet. Az Art Toys művészeti irányzat által inspirált Arty Toys figurákat mindenféle művészek készítik: illusztrátorok és tervezők adnak minden egyes figurának saját, eredeti hangot. Artisztikus figurák, amelyeket kiállíthatsz, gyűjthetsz vagy szőhetsz mesés történetekbe és mesés kalandokba! Spider Knight egy rettenthetetlen harcos csuklós karokkal és fejjel, levehető karddal és pajzzsal érkezik. Tervezte: Niark A Póklovag – Arty Toys – Spider Knight – DJ06739 egy fantasztikus művészeti játék a Djeco-tól, amely garantáltan megragadja a gyerekek képzeletét. Ez a játék egy olyan figura, amely megfelelő fegyverekkel felfegyverkezve megküzd a gonosz erőkkel. A figurát az Art Toys művészeti irányzat inspirálta, amelyet illusztrátorok és tervezők készítettek. A Póklovag egy szívós, rettenthetetlen harcos, aki a csuklós karokkal és fejjel, valamint a levehető karddal és pajzzsal felszerelve készen áll a küzdelemre. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva van a tartósság, és a hosszú játékidő. Ez a játék ajánlott 4 éves kortól, és akár több gyerekkel is játszható együtt. A játékidő szabadon változhat, attól függően, hogy milyen történeteket találnak ki a gyerekek, és mennyi ideig játszanak. A Póklovag – Arty Toys – Spider Knight – DJ06739 már nyert el több elismerést is az országokban, ahol kapható. A Djeco kiváló minőségű játékainak hírnevét tartja fenn, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem tanulságosak is. Ez a játék nem csak a gyerekek képzeletét hívja életre, hanem az összes szülő részére is megkönnyíti a dolgát. A Póklovag – Arty Toys – Spider Knight – DJ06739 könnyen karban tartható, és nem kell aggódnia azon, hogy a játék hamarabb megsérül, mint ahogy azt remélte. A legjobb része azonban az, hogy a játék inspirálja a gyerekeket, hogy szabadon használják a képzeletüket, és számtalan kalandot és történetet találjanak ki. A Póklovag – Arty Toys – Spider Knight – DJ06739 kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, és garantáltan elnyeri a gyerekek és a felnőttek tetszését egyaránt. Ne habozzon, és vásároljon most egyet magának vagy ajándékozza meg vele a szeretteit!

Gyakori kérdések

Ár a Pók lovag – Arty Toys – Spider Knight – DJ06739 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés - Hasonló termékek: Vicces állatok – Mágneses kirakó (24 db) – Crazy animals – Djeco, Manólány – Djeco Tinyli – Elfe & Bolero – DJ06950, A csodás Barbara hercegnő – Barbara – Djeco, Kalózlány – Caraiba – Djeco