Puzzle 1000 db-os – Édes kiscicák – Clementoni (39340)

2 604 Ft

Cikkszám: 8005125393404 Kategória:

Leírás

A Clementoni High Quality Collection puzzle darabok könnyen összerakhatók és tökéletesen illeszkednek, míg a kompromisszummentes, kimagasló nyomdai eljárásoknak köszönhetően az elkészült kép lélegzetelállítóan éles és teli van élénk színekkel. A kirakható puzzle alkotórészek száma: 1000 db A kirakott kép mérete: 50 × 69 cm A Szeretnivaló cicák HQC 1000 db-os puzzle remek kikapcsolódást nyújt azoknak, akik szeretik az agytekervényeket megmozgató játékokat. Ez a Clementoni termék a High Quality Collection része, amely garanciát jelent a minőségre és az egyedülálló élményre. A puzzle darabok könnyen összerakhatók és tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így az elkészült kép egyedi és tökéletes lesz. A kimagasló nyomdai eljárásoknak köszönhetően az elkészült kép lélegzetelállítóan éles és teli van élénk színekkel, amelyek garantáltan elvarázsolják majd a játékosokat. A játék 1000 darabos puzzle, amely lehetővé teszi, hogy több személy is játszhasson együtt. A játékot ajánljuk 12 éves kortól, azonban bárki, aki szereti a kihívásokat, élvezni fogja a játékot. A kirakott kép mérete 50 × 69 cm, így nem csak a játék során, hanem az elkészült kép megtekintésekor is élvezhető lesz a játék élménye. A Szeretnivaló cicák HQC 1000 db-os puzzle több díjat is elnyert, így biztosak lehetünk abban, hogy érdemes kipróbálni ezt a remek játékot. A játékidő függ a játékosok ügyességétől és tapasztalatától. Azonban biztosak lehetünk abban, hogy a játék során nem csak az agyunkat mozgatjuk meg, de kikapcsolódhatunk és kellemesen eltölthetjük az időnket. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívást jelentő játékot, akkor a Szeretnivaló cicák HQC 1000 db-os puzzle tökéletes választás számodra. Ráadásul, ha szereted a macskákat, akkor garantáltan elvarázsol majd az elkészült kép is. Vásárold meg most és élvezd az egyedülálló élményt!

Gyakori kérdések

Ár a Puzzle 1000 db-os – Édes kiscicák – Clementoni (39340) lhaj 2604 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Túlvilági történetek kommunikációs társasjáték, Fiesta de los Muertos társasjáték, Jolly & Roger társasjáték, A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén – Eriador gonosztevői figurapakk