Puzzles collection EXPERT Metal – Cast – fém ördöglakat

4 020 Ft

Cikkszám: 5425004733627 Kategória:
Mark: Eureka

Leírás

Az ördöglakat olyan logikai játék, amelynek a szétszedése és összerakása módját kell kitalálni. Ördöglakat EXPERT Metal puzzles collection Játékok, nem csak gyerekeknek! Ha jó a kézügyességed és a logikád, vagy szeretnéd fejleszteni ezen készségeidet, válassz az Eureka termékei közül. Ördöglakatok széles kínálatában válogathatsz. A Huzzle Cast Puzzle kollekcióban számtalan különböző nehézségi fokozatút találsz, melyek mindenkor kihívást jelentenek. Ezek mellett szuper, fából készült, 3D-s kirakókkkal is várunk, amik nem csak mutatósak, de fejlesztik a finommotoros készségeket is. Az Euréka játékai megmozgatják agytekervényeidet és remek szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak.

Gyakori kérdések

Ár a Puzzles collection EXPERT Metal – Cast – fém ördöglakat lhaj 4020 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Star Wars Sorsok: A birodalom fegyverben kiegészítő társasjáték, Igen? És – Tippelős party játék, Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakat, Crime Writers – Krimiírók társasjáték