Repülő halak – Csináld magad – Koinobori Djeco – DJ07943

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900079434 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Repülő halak – Csináld magad – Koinobori Djeco kreatív készlet a Djeco márkától elhozza neked a színezés és a játék örömét egyetlen csomagban. A készletben találsz 3 darab felfújható repülő halat, amiket színezni is tudsz tollakkal. Ezeket a halakat könnyedén levegőbe emelheted a mellékelt szívószálakkal. A tartalomban megtalálhatóak még a repülő halakhoz szükséges felfújható szívószálak, valamint egy lépésről-lépésre útmutató is. A készletben tehát minden benne van, hogy egyedül vagy barátaiddal akár 3-an is játszhassatok. A Repülő halak készlet ajánlott életkor 3 éves kortól. A játékidő pedig változó, attól függően, hogy mennyi időt szánsz a színezésre és a játékra. Fedezd fel a repülő halak világát és színesítsd meg a játékodat a Djeco márkával!

Gyakori kérdések

Ár a Repülő halak – Csináld magad – Koinobori Djeco – DJ07943 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 4 éveseknek - Hasonló termékek: Irány az űr – Gyermek bőrönd – Space – Djeco – DD00274, Cuki – Lovely Charmes nyaklánc édes medállal – Sweet – Djeco, Izumi kerek táskája – Round bag Izumi – Djeco – DD00261, Tara kerek táskája – Round bag Tara – Djeco – DD00263