Robot kereső – Kooperációs memória kártyajáték – Robots – DJ05097

3 350 Ft

Cikkszám: 3070900050976 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Építsetek együtt egy robotot. A játékosok feladata, hogy a kollektív memória segítségével egy JÓ ROBOT-ot építsenek egy ROSSZ ROBOT előtt. A kártyák száma: 34 A játék kiválóan alkalmas a felfogóképesség és a győzelem és a vereség képességének tanítására. 5+ éves korig A játékosok száma: 1-5. Játékidő: Körülbelül 15 perc Csomagolási méretek: 7.5cm x 10.5cm x 2cm A Robot kereső egy fantasztikus kooperációs memória kártyajáték, amelyet minden korosztálynak ajánlunk, de különösen a 5 éves kor feletti gyermekeknek. A játékosok feladata, hogy egy JO robotot építsenek, mielőtt a ROSSZ robot elpusztítja az egész világot. Ehhez a kollektív memóriájukat kell használniuk, és gyorsan reagálniuk kell a különböző kihívásokra, amelyek az útjukba kerülnek. A játék nagyszerű lehetőség a csapatmunka és a stratégiai gondolkodás fejlesztésére, miközben élvezetet nyújt az egész családnak. A játékidő körülbelül 15 perc, és a csomagolási méretek kényelmesen elférnek a zsebben vagy a táskában, így bárhová magaddal viheted. A Robot kereső elnyerte a 2019-es Toy Insider Summer Toy Award és a 2019-es Tillywig Brain Child díjat is, ami garancia arra, hogy egy magas minőségű játékról van szó. A játék 34 kártyát tartalmaz, és 1-5 játékos játszhat egyszerre, így bármikor játszhattok az egész családdal vagy barátokkal. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, hanem segít a gyerekeknek fejleszteni a kognitív képességeiket és a csapatmunkát, akkor a Robot kereső tökéletes választás. Ne habozz, vásárold meg most, és kezdjetek el együtt építeni egy JO robotot!

Gyakori kérdések

Ár a Robot kereső – Kooperációs memória kártyajáték – Robots – DJ05097 lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő, Multifunkčná preliezka GetSet monkeybar MB310 Exit Toys rozšíriteľná s gymnastickými kruhmi hojdačkou hrazdou a sieťou na šplhanie ET54301000, Flex Puzzler logikai játék, EladLak – társasjáték