RONRONOS – a macska – Deglingos Mini kulcstartó

2 190 Ft

Cikkszám: 4897018363717 Kategória:
Mark: Deglingos

Leírás

Aranyos Deglingos állatok Mind azt remélik, hogy megnyerik a Deglingos Rajongó versenyt, és a város legjobb üzleteiben találkozol velük. Éppen próbálják a bemutatkozó dalukat és abban bíznak, hogy hamarosan megismered őket. 🙂 Ugyanolyan vagyok mint a nagy csak kicsiben… Azért hogy mindig nálad legyen: táskában, autóban, bárhol… A francia Les Deglingos termékcsalád különösségét a különlegesen tervezett stílusából kapja. Valamennyi termékre az asszimetria jellemző. Tapintsd meg és megtudod mi a különbség..15 különböző anyagból lett készítve köztük kordbársony, zsákvászon, vitorlavászon stb. .Minden Deglingost megkülönbözteti az eredeti design különleges stílusok. Biztonságos termék, megfelel az európai és amerikai biztonsági előírásoknak. (EN71, ASTM, AZO) Ajánlott korosztály: 0+ Tisztítás: Gépi mosás hideg vízzel, majd levegőn szárítás. Méret: 14cm RONRONOS – a macska – Deglingos Mini kulcstartó Minden gyerek szereti a plüssöket, mert puhák, aranyosak és jó velük játszani. A Deglingos játékai többek hagyományos plüssfiguráknál. Egyedi kivitelezésük, szokatlan asszimetrikus megjelenésük kiemeli őket az átlagos játékok közül. A nyaguk jellemzően kordbársony és vitorlavászon, színük pedig szemkápráztató, ennélfogva különleges tapintás- és látványélményt biztosítanak. Alvókák, marokfigurák, plüss cipőcskék és hátizsákok széles választéka vár a Deglingos termékei között!

Gyakori kérdések

Ár a RONRONOS – a macska – Deglingos Mini kulcstartó lhaj 2190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Plüss figura - Hasonló termékek: PIKOS – a sün – Deglingos Baby: Szundikendő, CHIKOS – a tyúk – Deglingos Mini kulcstartó, NONOS – a kutya – Deglingos Mini kulcstartó, HIPPIPOS – a viziló – Deglingos Baby: Szundikendő