Rőtszakáll – Arty toys – Pirates – So Hipster – DJ06825

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900068254 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Rőtszakáll a rettenthetetlen Arty toys kalóz figura félelmetes szablyájával az egyik kezében,másikban pedig tüskés buzogánnyal várja, hogy hihetetlen kalandokban vegyen részt. Rőtszakáll – Arty toys – Pirates – So Hipster – DJ06825 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Rőtszakáll – Arty toys – Pirates – So Hipster – DJ06825 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Akcióhős, mesehős, játékfigura - Hasonló termékek: Festő művésznő – Djeco Tinyli – Barbouille & Gribs – DJ06951, Flóra kis kertész – Djeco Tinyli – Flore & Bloom – DJ06944, Djambo és a nagy bumm – Djambo & Big boom – Djeco, Sötét lovag művészi figura – Drack Knight – Djeco