Sakapuss párosító, gyorsasági kártyajáték – Djeco

2 790 Ft

Cikkszám: 3070900051119 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Jaj szegény cicák! Különböző élősködők támadták meg őket! Na ki lesz a Sakapuss győztese? A Sakapuss párosító kártyajáték egy izgalmas és tempós játék, amely garantáltan leköti a figyelmünket és teszteli a reflexeinket. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem segít a gyerekeknek fejleszteni a memóriájukat és a kognitív képességeiket is. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdve, és 2-4 játékos játszhatnak egyszerre. Egy játék körülbelül 15 percig tart, így nagyszerű választás, ha rövid idő alatt szeretnénk egy izgalmas és interaktív játékot játszani. A Djeco-társasjáték minőségi kivitelezésű, és könnyen érthető játékszabályokkal rendelkezik. A játékosokat kihívás elé állítja, hogy minél hamarabb megszabaduljanak a kártevőktől, hogy megvédhessék a cuki cicákat. A játék vicces és szórakoztató karakterekkel rendelkezik, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcunkra. A Sakapuss párosító kártyajáték megnyerte a ?Németország legjobb gyerekjátéka? díját, és bizonyította, hogy nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatása is van. A Djeco-társasjáték mindenki számára ajánlott, aki szereti a kihívásokat és az izgalmas játékokat. Ha szeretnél egy játékot, amely nem csak szórakoztat, de segít a gyermekeidnek is fejleszteni a képességeiket, akkor a Sakapuss párosító kártyajáték a tökéletes választás. Vásárold meg még ma és garantáltan élményekkel teli játékokban lesz részetek!

Gyakori kérdések

Ár a Sakapuss párosító, gyorsasági kártyajáték – Djeco lhaj 2790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártya - Hasonló termékek: Triomonsters kártyajáték – Djeco, Csótánypóker Royal társasjáték, Bandida társasjáték, Trézors – kártyajáték – Djeco