Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték

2 390 Ft

Cikkszám: 5990802976892 Kategória:
Mark: Egyéb

Leírás

A Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés játékban nyomozóvá,válhatsz, akár egyedül, akár a barátaiddal. A Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés dedukciós, szabadulópaklihoz hasonló, kooperatív játékban, és bizonyítsd be, hogy nem Sherlock az egyetlen detektív géniusz a Yardnál! Tedd próbára nyomozói képességeid és tárd fel a rejtélyt, de vigyázz! Csak a vérbeli profik tudják kiszűrni a hamis nyomokat, amik a kezdők szimatát félrevezetik! Bizonyítsd be, hogyha szagot fogsz, Téged semmi sem vezethet tévútra! Öveket becsatolni, felszállásra készülj, ez az utolsó figyelmeztetés! 30 szemtanú kártya 6 nyomozó bábu 6 figyelmeztető jelzés lapka 6 nyomozókártya 6 nyomozó füzet 1 óra 1 játéktábla A Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjátékban 1-6 játékos vehet részt, és ajánlott játékosok életkorától függetlenül, 12 éves kortól. A játék időtartama általában 60 perc, de ez változhat a játékosok számától és a játékosok játszási stílusától függően. Ez a társasjáték már számos díjat nyert, köztük a Golden Geek Awards 2018 Best Cooperative Game, a Dice Tower Awards 2017 Best Game Expansion – Sherlock Holmes: Consulting Detective – Jack the Ripper & West End Adventures, és még sok más elismerést is kapott. A Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték egy fantasztikus kihívás minden játékos számára, akik szeretik a rejtélyeket és a nyomozást. Ha szereted a dedukciós játékokat, akkor ez a játék biztosan elnyeri majd a tetszésedet. A játékmenet során meg kell találnod az igazit, és kihámozni a rengeteg nyom közül azokat, amik a valódi nyomokat takarják. A játék kiválóan alkalmas arra, hogy barátaiddal vagy családtagjaiddal játszd, és közben egy jó időtöltést tölts el. Ha szeretnél egy kihívást jelentő, izgalmas társasjátékot, amelynek célja a rejtély megoldása, és közben a dedukciós készségeidet is fejlesztheted, akkor a Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjátékot bátran ajánljuk neked. Csatlakozz a nyomozói csapatba, és bizonyítsd be, hogy Te is tökéletesen alkalmas vagy arra, hogy megoldj egy igazi rejtélyt! Rád vár a kihívás, vedd fel a kesztyűt, és induljon a játék! A Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték elérhető a boltokban és a webáruházakban!

Gyakori kérdések

Ár a Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték lhaj 2390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Harry Potter: Roxforti csata társasjáték – Szörnyek szörnyű könyve kiegészítő, Fae társasjáték, Rumini A szétszakadt térkép kártyajáték, Super Munchkin – Munchkin Hősök társasjáték