Star Wars Sorsok: Ébredések kiegészítő társasjáték

927 Ft

Cikkszám: 2a7ed7a4e894 Kategória:

Leírás

Irányítsd kedvenc Star Wars karaktereidet és TE alakítsd a galaxis sorsát! Fejleszd hőseidet a kártyák és kockák segítségével, hogy legyőzhesd ellenfeleidet a pörgős és szórakoztató Kockapárbaj-rendszerben. Gyűjtsd össze mind a 160 kártyát és a 60 kockát! (Egy csomag öt kártyát és egy prémium kockát tartalmaz) A Star Wars Sorsok: Ébredések kiegészítő társasjáték lehetőséget ad arra, hogy a saját tempódban lépj be a Star Wars-galaxisba és megtapasztald a jedi harcosok és a gonosz sith-ek küzdelmét. A játék a Baljós árnyaktól Az ébredő Erőig terjedő szereplők skáláját kínálja, így minden játékos megtalálhatja a saját kedvenc karakterét. Az Ébredések kiegészítőpakli segítségével pedig kiegészítheted a kártyagyűjteményedet és új típusú paklikat oldhatsz fel. A játékban a játékosok különböző csatákat játszanak le egymás ellen, melyek során különböző karaktereket, támogatókat és fejlesztéseket használhatnak fel. Minden booster csomag öt véletlenszerű kártyát és egy prémium kockát tartalmaz, amelyek segítségével lehetőség nyílik új karaktereket, támogatókat, fejlesztéseket vagy eseményeket kinyitni. A játékot már 10 éves kortól ajánljuk, és az 1-2 játékos számára ideális. A játékidő általában 30-60 perc között mozog, így rövid idő alatt lehetőség nyílik a jedi harcosok és a sith-ek közötti küzdelemre. A Star Wars Sorsok: Ébredések kiegészítő társasjáték számos elismerést kapott az évek során, köztük az Origins Awards díját 2017-ben és a Golden Geek Awards díját 2016-ban. A játékmenet izgalmas és változatos, a kártyagyűjtemény pedig lehetővé teszi, hogy minden játékos megtalálja a számára legjobban tetsző karaktereket és támogatókat. Ha szereted a Star Wars-t és a társasjátékokat, akkor a Star Wars Sorsok: Ébredések kiegészítő társasjáték kötelező darab a gyűjteményedben. Lépj be a jedi harcosok és a sith-ek világába, és harcolj a választott oldaladért!

Gyakori kérdések

Ár a Star Wars Sorsok: Ébredések kiegészítő társasjáték lhaj 927 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Dog Rush társasjáték, A Mars Terraformálása – Hellas és Elysium kiegészítő, Dixit társasjáték magyar kiadás Asmodee, Bang! kockajáték Vén csehó kiegészítő