Szavanna állatai – Fűzős játék – Lassanimo – Djeco

5 990 Ft

Cikkszám: 3070900016835 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Fűzős játék a Djecotól a Szavanna állataival. Fejleszti a gyerekek finommotorikáját, kézügyességét, logikáját. Nagyon szeretik, hiszen szórakoztató foglalkozásként játszható kreatív játék. 10 darabos fűzős játék gyerekeknek.Szavanna állatai – Fűzős játék – Lassanimo – Djeco A Szavanna állatai – Fűzős játék a Djeco kínálatából egy fantasztikus játék, amely fejleszti a gyerekek finommotorikáját, kézügyességét és logikáját. A játék kreatív, szórakoztató és izgalmas foglalkozásként szolgál, amely garantáltan leköti a gyerekek figyelmét. A fűzős játék 10 darabból áll, és a csomag tartalmazza a szükséges fűzőt is. A játék célja, hogy a gyerekek összefűzzék a különféle szavanna állatokat: oroszlán, zebrák, elefántok és más izgalmas teremtmények. A gyerekeknek meg kell tanulniuk, hogyan kell a fűzőt átbújtatni a lyukakon, és az állatokat egymáshoz kapcsolni. Az ajánlott korosztály 3 éves kortól, és a játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyi ideig játszanak a gyerekek. A játékhoz szükséges idő azonban mindig szórakoztató és kihívást jelentő lesz. A játék elnyerte a Made in France minősítést, ami garantálja a magas minőséget és biztonságot. A Djeco márka híres kiváló minőségű játékairól, és a Szavanna állatai – Fűzős játék sem kivétel. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fejlesztesse a képességeit, miközben szórakozik és játszik, akkor a Szavanna állatai – Fűzős játék ideális választás. Ez a játék garantáltan elnyeri a gyerekek tetszését, és életre szóló élményt nyújt nekik. Rendeld meg most a Djeco cikkszám: DJ01683 alapján, és engedd, hogy a gyermeked felfedezze a szavanna állatainak izgalmas világát!

Gyakori kérdések

Ár a Szavanna állatai – Fűzős játék – Lassanimo – Djeco lhaj 5990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fűzős játék - Hasonló termékek: Színező vonalvezetésel – Wibbly-wobbly colouring – Djeco, Szavanna állatkái – Fűzős játék gyerekeknek – Lassanimo – Djeco