Szeletelhető gyümölcsök – Fruits & vegetables to cut – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900065260 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Igényes szeletelhető gyümölcs kollekció szerepjátékokhoz Szeletelhető gyümölcsök – Fruits & vegetables to cut – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Szeletelhető gyümölcsök – Fruits & vegetables to cut – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyermek konyha - Hasonló termékek: A konyha – The kitchen – Djeco, Bosch Tassimo kávégép – Klein Toys, Compact Kitchen – Konyhaberendezés Djeco babházhoz, Gaelle et Titouan palacsintázó szett – Djeco