Szivárvány halak – Homokszóró csillámporal – Fish rainbows – Djeco

6 650 Ft

Cikkszám: 3070900086616 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Halaknál nincs szebb vizi élőlény! Művészeti festő készlet gyerekeknek, nagyon kreatív és csodálatosen kivitelezhető játék a Djecotól. Szivárvány halak – Homokszóró csillámporal – Fish rainbows – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Szivárvány halak – Homokszóró csillámporal – Fish rainbows – Djeco lhaj 6650 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Závesná hrazda GetSet trapeze Exit Toys výškovo nastaviteľná vhodná pre modely GetSet MB200 / MB300 ET54904200, Pizza Monsters társasjáték, Carcassonne … a ködbe zárt társasjáték, Agyaghadsereg társasjáték