Sztorikocka Hősök társasjáték

3 830 Ft

Cikkszám: 3558380072447 Kategóriák: ,
Mark: Gémklub

Leírás

A világnak szükség van megmentő szuperhősökre! És persze a róluk szóló nagyszerű és tanulságos, bátroságra ösztönző történetekre! A lehetőség most a te kezedbe került, hogy mesélj ezekről a hősökről. Ezzel a kommunikációt igencsak fejlesztő, könnyed társasjáték segítségével most Te is elkezdheted megalkotni a saját törétneteidet! A Sztorikocka – Hősök egy remek társasjáték, amit 1 – 12 játékos részére készítettek. Az átlagos játékidő 20 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a történetmesélés, a minta felismerés és a kockadobás mechanizmusokra. A korábban megjelent Szupererő, Pontok és Játékterem kiegészítőket foglalja egy csomagba ez a játék. Tematikusan a hősi összecsapások köré épül a felépítése. Ragadd meg a kockákat és vess sorsot hőseid felett, akiknek a történetét te írod! Használd a képzelőerődet, és hozd létre a legújabb hőstörténeteket!., amelyek 54 különböző képet tartalmaznak – Több, mint 10 000 000 különböző történet lehetősége – 3 különböző játékszett kombinációja: Scores, Arcade és Superpowers. A Sztorikocka – Hősök társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy az egész család vagy baráti társaság együtt játszhasson és alkothasson saját történeteket. A játék alkalmas 2-6 játékos számára, és ajánlott kortól függetlenül, legyen az gyerek vagy felnőtt. A játékidő változó, azonban általában 30-60 percig tart. A Sztorikocka – Hősök olyan játék, amelyet a nemzetközi játékos közösség is nagyra értékel. A játék több nemzetközi díjat is nyert, mint például az NTD Television, a The Toy Insider vagy a National Parenting Products Awards. A Sztorikocka – Hősök a kreativitást és a kommunikációt fejleszti, miközben szórakoztatja a játékosokat. A játék célja, hogy a játékosok történetet alkossanak a dobott kockák által megadott képekből, és ezáltal fejlesszék a kreativitásukat és fantáziájukat. A játék segít a kommunikációs készségek fejlesztésében is, hiszen a játékosoknak össze kell hangolniuk a történetüket és együtt kell dolgozniuk ahhoz, hogy egy jó történetet alkossanak. Ha szeretnél egy szórakoztató és kreatív játékot, ami garantáltan jó hangulatot teremt, akkor a Sztorikocka – Hősök a tökéletes választás számodra! Játsszatok együtt a barátaiddal vagy a családoddal, és fedezzétek fel a végtelen lehetőségeket, amiket a Sztorikocka – Hősök nyújt nektek! Nézzétek meg a játékot, és rendeld meg most!

Gyakori kérdések

Ár a Sztorikocka Hősök társasjáték lhaj 3830 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Trükkös vonat – Brain Train Smart Games, Monopolis társasjáték, Kragmortha – új kiadás, Cast Sakk – Királynő (sötét)

Társasjátékok - Hasonló termékek: Northgard: Ismeretlen földek társasjáték, Burgle Bros társasjáték, Társasjáték Hello Maestro Notre Terre Educa francia 2-4 játékosnak 6 évtől, Sárkányok társasjáték