TANTRIX Felfedező állványon (10 lapka) logikai játék

1 980 Ft

Cikkszám: 9417067500205 Kategória:
Mark: Tantrix

Leírás

A Tantrix „a világ legcsavarosabb stratégiai játéka”! Egy izgalmas logikai játék az egész család számára, melyben igényes, látványos hatszögletű lapkákkal kell eljutnunk a győzelemhez. A játék érdekessége, hogy számos játékvariációt magában hordoz. A Tölts! nevű játékvariációnál inkább a gyorsaság számít a stratégiával szemben. A játékosok versenyt futnak az idővel, hogy a lehető légtöbb lapkájukat lehelyezzék. A stratégiai játék változata már kicsit bonyolultabb, ennél a játékosok célja a lehető leghosszabb hurok vagy vonal kialakítása a saját színükből. Emellett a kisebbeknek különböző kirakós lehetőségek is rendelkezésükre állnak a játékhoz, és a képességeik fejlesztéséhez. A mellékelt könyvecske a kirakókhoz és a játékokhoz is segítséget nyújt! A Tantrix már 6 éves kortól játszható, kicsiknek és nagyoknak kihívást jelent a különböző nehézségi szinteken való játék. A Tantrix Felfedező állványon egy olyan logikai játék, amelyet az egész család élvezhet. A játék célja, hogy a hatszögletű lapkákból egy hurokot vagy vonalat hozzunk létre a saját színünkkel. A játék számos játékvariációt kínál, beleértve a Tölts! nevű játékot is, ahol a gyorsaság számít. A játékosok versenyeznek az idővel, hogy a lehető legtöbb lapkát helyezzék el. A Tantrix Felfedező állványon 10 lapkát tartalmaz, amelyek különböző nehézségi szinteken játszhatók. A játék már 6 éves kortól ajánlott, és a kisebbeknek különböző kirakós lehetőségek állnak rendelkezésre a képességeik fejlesztése érdekében. A játék minden korosztály számára kihívást és szórakozást jelent. A Tantrix nem véletlenül nevezik a világ legcsavarosabb stratégiai játékának. A játék során a játékosoknak gondolkodniuk kell, és stratégiákat kell kialakítaniuk annak érdekében, hogy eljussanak a győzelemhez. A játék nem csak szórakoztató, hanem segít a problémamegoldó készségek és a logikai gondolkodás fejlesztésében is. Ha szereted a logikai játékokat, és szeretnél egy olyan játékot, amelyet az egész család élvezhet, akkor a Tantrix Felfedező állványon a tökéletes választás. Rendeld meg most, és élvezd a kihívást és a szórakozást, amit ez a csavaros játék kínál!

Gyakori kérdések

Ár a TANTRIX Felfedező állványon (10 lapka) logikai játék lhaj 1980 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Logikai játék - Hasonló termékek: Macska Mancs Brancs társasjáték, Link it logikai játék, Smart Games Szín fogó társasjáték, Tangoes JR – Smart Games logikai játék