Tanuló doboz Formakereső – Szortírozó játék – Kioukoi toys – DJ08144

5 460 Ft

Cikkszám: 3070900081444 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Vidám gyermekjáték mindenféle játék színes illusztrációival a Kioukoi Jouets a francia Djeco márka Eduludo kollekciójából. Megfigyelő és rendező játék, amely megismerteti a gyerekeket a rendezés, a válogatás és a rendrakás első tanulási folyamataival. A válogatójáték tizenkét cserélhető feladattáblával rendelkezik, amelyeken különböző formák vannak. Csúsztasd az egyik lemezt a válogató doboz elejébe, és keresd meg az ezt a formát tartalmazó játékokat. A kártyák hátoldalán a figurához tartozó játékok láthatók. Nyisd ki a fedelet, hogy ellenőrizd, mindet megtaláltad-e, és kezdd elölről egy új feladatkártyával! A játék tartalma – válogató doboz – 12 feladatkártya – 30 korong tárgyakkal. Anyag: – karton. A Djeco Formakereső – Szortírozó játék ideális választás minden fiatal gyermek számára, akikkel szívesen játszol. A játék tökéletes a kicsiknek, akik elsajátítják a rendrakás és a válogatás alapjait. A játék tizenkét cserélhető feladattáblával rendelkezik, amelyen különböző formák vannak. Csúsztasd az egyik lemezt a válogató doboz elejébe, és keresd meg az ezt a formát tartalmazó játékokat a korongok között. A játék minden egyes feladatának megoldása izgalmas és változatos lesz a gyerekek számára. A játékban az összes feladat megoldása igényel koncentrációt és figyelmet, ami segít a gyerekeknek megfejteni a problémákat. A játékhoz mellékelt 30 korong biztosítja a játékmenet változatosságát. A játékhoz 12 feladatkártya is tartozik, amelyek a játékosok számára segítséget nyújtanak a feladathoz. A Djeco Formakereső – Szortírozó játék kiváló lehetőség arra, hogy a gyerekek kreativitásukat és képességeiket fejlesszék. A játék alkalmas egy vagy több gyermek számára, akik együtt játszhatnak és versenyezhetnek, hogy ki tudja először megtalálni a megfelelő figurát a korongok között. Az ajánlott korosztály 2-5 éves gyermekek számára ajánlott, így a játék ideális választás azok számára, akik éppen az első tanulási folyamatokat végzik. A Djeco márka híres a minőségi és szórakoztató játékokról, és a Formakereső – Szortírozó játék sem kivétel. A játékhoz mellékelt kártyák elősegítik a gyermekek fejlődését, miközben szórakoztató időtöltést biztosítanak. A játék alkalmas otthoni használatra vagy óvodában való használatra is. Ha egy szórakoztató és tanulságos játékot keresel a gyermekeid számára, ne habozz választani a DJ08144 Djeco Formakereső – Szortírozó játékokat, amely garantáltan élvezetes és fejlesztő játékélményt nyújt a kicsiknek.

Gyakori kérdések

Ár a Tanuló doboz Formakereső – Szortírozó játék – Kioukoi toys – DJ08144 lhaj 5460 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Műanyag malacpersely 14 cm többféle változatban – LENA, Belissimo mágneses játék – Djeco, Logico Piccolo Összeadás és kivonás 100-ig 2.rész6+ New, Bob a robot – Formadobozos puzzle 36 db-os – Bob the robot 36 pcs – DJ07239