Tapintós formakereső – Formakereső – TactiloBasic – FSC MIX – DJ06214

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900062146 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Pörgesd meg a kereket, majd keresd meg a zsákban lévő alakzatot. Játékos tapintásos felismerő játék a geometriai alakzatok témájára építve. A gyerekek megpörgetik a kereket, majd megkeresik a megfelelő alakzatot a zsákban anélkül, hogy megnéznék. Nagyszerű módszer a geometriai alakzatok megismerésére és tanulására. Tartalom: A játék tartalma: 1: 1 fából készült pörgettyű, 1 szövetzsák és 9 illusztrált geometriai alakzat fából. Tervezte: Xavier Deneux A Djeco TactiloBasic tapintós formakereső játék tökéletes választás a szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekeik játék közben is tanuljanak. A játék célja, hogy a gyermekek megtanulják a geometriai alakzatokat, miközben fejlesztik a tapintásos érzékelésüket és a vizuális memóriájukat. A játék ideális 4-8 éves korosztály számára, és akár több gyermek is játszhat egyszerre. A játék tartalma egy fából készült pörgettyű, egy szövetzsák és 9 illusztrált geometriai alakzat fából. A játékosok pörgetik a kereket, majd a kiválasztott alakzatot meg kell keresniük a zsákban anélkül, hogy megnéznék. A játék időtartama változó, a gyerekeknek addig kell játszaniuk, amíg az összes alakzatot megtalálják. A Djeco márka minőségi játékokat kínál, amelyeket gondosan terveznek és gyártanak. A TactiloBasic játék a Djeco cikkszámának DJ06214 alapján kapható, és kiváló választás lehet bármilyen alkalomra, például születésnapokra, karácsonyra vagy egyéb ünnepekre. A TactiloBasic játék számos díjat nyert, többek között a Parents Choice Gold Award és a Creative Child Magazine Preferred Choice Award díjat is elnyerte. Ennek köszönhetően a játéknak nagy vonzerője van azok számára, akik értékelik a minőséget és a biztonságot. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, hanem tanító is egyben, akkor a Djeco TactiloBasic tapintós formakereső játék a tökéletes választás. Ne habozz tovább, rendeld meg most a gekkotoys.hu webáruházból, és láthatod, hogy mennyire élvezetes és tanulságos játék lehet!

Gyakori kérdések

Ár a Tapintós formakereső – Formakereső – TactiloBasic – FSC MIX – DJ06214 lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Repülő Ford Anglia mechanikus modell, Logiquest: Shadow Glyphs logikai játék, Szókapocs társasjáték, Katapult csata társasjáték