Tekergő állatok – Útkereső – Spinamix – DJ01611

8 430 Ft

Cikkszám: 3070900016118 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco új játéka a kisgyermekeknek, amely segíti a kognitív fejlődésüket és a finommotorikus képességeiket. Az állatok összeállítása és a labirintus megoldása egyaránt kihívást jelent a gyerekek számára, és fejleszti azokat az alapvető készségeket, amelyekre szükségük lesz az iskolában és az életben is. A játék 2 éves kortól ajánlott, és akár 4 gyerek játszhat egyszerre, amely ideális a barátokkal vagy a testvérekkel közös játékra. A játékidő rugalmas, és a játékosok saját tempójukban haladhatnak a labirintusban. A játék megnyerte az Év játéka díjat, ami bizonyítja, hogy a Djeco minőségi és fejlesztő játékot kínál a gyermekek számára. A termék kiváló minőségi faanyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A Djeco állatok és labirintus játéka a legjobb ajándék a kisgyermekek számára, hogy fejlesszék a kognitív készségeiket és élvezzék a játékot. A játék szórakoztató és fejlesztő egyaránt, ami ideális választás minden szülő számára, akik szeretnék, hogy gyermekeik kreatívak és okosak legyenek. Rendeld meg most, és várd a mosolyt az arcokon!

Gyakori kérdések

Ár a Tekergő állatok – Útkereső – Spinamix – DJ01611 lhaj 8430 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Állati sorrendiség – 3 db-os párosító puzzle – Puzzle trio – Stories – DJ08117, Állatok élőhelyei a Földön – Társasjáték – Animo Mondo – DJ08198, Elise csodálatos utazása, 54 db-os formadobozos puzzle – Elise's Carriage – 54 pcs – Djeco, Szám párosító – Numbers – Djeco