Tengeri Állatok – Elekronikai képalkotás Leddel – Abysses

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900093140 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Alkoss interaktív képeket a Djeco képalkotójával! Tengeri Állatok – Elekronikai képalkotás Leddel – Abysses Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Tengeri Állatok – Elekronikai képalkotás Leddel – Abysses lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Mini LÜK LDI-210 Betűkóstolgató 1., Az álomtündér meseregény, Tündérek élete – Képalkotás csillámporral – The gentle life of fairies – DJ09516, Csúszómászó állatok – fűzőjáték – My animals – Djeco – DJ08978