Tigrisek – Tetováló matricák fémes hatás – Tiger – Djeco

790 Ft

Cikkszám: 3070900096059 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Hány fajta tigrist ismersz? Ismerd meg az összeset, és tetkózz! Tigrisek – Tetováló matricák fémes hatás – Tiger – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Tigrisek – Tetováló matricák fémes hatás – Tiger – Djeco lhaj 790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: A gőz kora – Deluxe kiadás társasjáték, Racing Wire 5 – Cast – fém ördöglakat, 7 Csoda: Párbaj – Panteon kiegészítő társasjáték, Kalóz Viszály társasjáték – Smart Games