Tigrises karóra – Gyermek karóra – Tiger – DD00425

10 390 Ft

Cikkszám: 3070900004252 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ez a káprázatos tigris segít neked az analóg óra megtanulásában. Tigrises karóra – Gyermek karóra – Tiger – DD00425 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Tigrises karóra – Gyermek karóra – Tiger – DD00425 lhaj 10390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyerekszoba dekoráció - Hasonló termékek: Virágzó esernyő – Esernyő – Flower garden – Djeco, Mosómacis karóra – Gyermek karóra – Raccoon – DD00427, Tollak – Függődísz – Djeco, Kedves apróságok – Esernyő – Froglets – Djeco