Tojó-toló Jr logikai társasjáték – Smart Games

5 210 Ft

Cikkszám: 5414301522614 Kategória:

Leírás

A tyúkok elvesztették a tojásaikat. Szerencsére még nem gurultak messze, mind az ólban van! Csúsztasd úgy a lapkákon lévő tyúkokat, hogy minden tojásnak meglegyen a gazdája! Segíts a tyúkoknak megtalálni a helyüket! A Tojó-toló JR. egy egyedülálló csúsztatós játék, amelyben a tojókat addig kell körbe-körbe csúsztatnunk a játéktáblán, amíg minden tojásra rá nem ülnek. A Junior kiadásban a folyamatos szórakozásról és fejtörésről a 48, egyre nehezedő feladvány és a 3D tyúkok és csirkék fognak gondoskodni. A játék fejleszti a problémamegoldó és tervező készségeket. 4 éves kortól ajánlott. A Tojó-toló Jr. egy fantasztikus logikai társasjáték, amely garantáltan leköti minden játékos figyelmét! Ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy a gyermekek logikai és stratégiai készségeit fejlessze, miközben kellemes időtöltést biztosít a család számára. A játékban maximum egy játékos játszhat, így senki sem marad ki a játékból! A Tojó-toló Jr. már 6 éves kortól ajánlott, így bátran ajánljuk a fiatalabb korosztálynak is. A játékmenet egyszerű, mégis nagyon izgalmas és kihívást jelentő. A feladat az, hogy a tojókat úgy kell csúsztatni a játéktáblán, hogy minden tojásnak meglegyen a gazdája. A játékban összesen 48 feladvány található, mindegyiknek pontosan egy megoldása van. A játék tartalmaz egy praktikus tartót, amelyben az átlátszó csúszkás lapkák tárolhatóak. A Tojó-toló Jr. rengeteg előnyös hatással bír. A játék során nem csak a logikai és stratégiai készségeinket fejleszthetjük, hanem képfelismerést és térlátást is gyakorolhatunk. Emellett a játék garantáltan szórakoztató és izgalmas időtöltést nyújt, így biztosan nem fogunk unatkozni vele! A Tojó-toló Jr. több díjat is elnyert az évek során, ami bizonyítja, hogy ez a játék valóban kiváló minőségű és nagyszerű választás a családi játéknapokhoz. Ha szeretnél egy izgalmas és fejlesztő társasjátékot, amely garantáltan leköti a gyermeked figyelmét, akkor válaszd a Tojó-toló Jr.-t!

Gyakori kérdések

Ár a Tojó-toló Jr logikai társasjáték – Smart Games lhaj 5210 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Logikai játék - Hasonló termékek: Magnetic Travel Pingvin parádé Smart Games, Gigamic Pylos Mini társasjáték, Angry Birds On Top társasjáték Smart Games, Három kismalac logikai társasjáték Smart Games