Trefl Kis felfedező oktató memóriajáték – Angolóra

2 450 Ft

Cikkszám: 5900511019889 Kategória:
Mark: Trefl

Leírás

Tartalma: – hat oktató kirakószett – szettenként egy táblával és kilenc zsetonnal – játékszabály játékötletekkel Fejlesztett területek: – fejleszti a nyelvtudást – gyakoroltatja a beszédet – felkelti a gyermekek kognitív kíváncsiságát – fejleszti a vizuális memóriát és a motoros készségeket – összesen 150 kártya, amelyek különböző témákhoz kapcsolódnak Az Angolóra memóriajáték egy kiváló módja annak, hogy a gyermekek játékos formában tanuljanak angolul. A játék segítségével az óvodások könnyedén megjegyzik az új szavakat és kifejezéseket, miközben élvezik a játék élményét. A szavak és témák kiválasztása olyan témákra épül, amelyek közel állnak a gyermekek érdeklődéséhez, ezáltal a játék még érdekesebb és szórakoztatóbb lesz. Az Angolóra játékot 2-6 játékos játszhatja egyszerre, ami ideális baráti társaságok számára, vagy akár családi játék estékhez is. A játékot 3-5 éves korú gyermekek számára ajánljuk. A játékmenet egyszerű és könnyen érthető. A játékosok kihúznak egy kártyát, majd megpróbálják megtalálni a hozzá tartozó kártyát a táblán. Ha sikerül, akkor a játékos megkapja a pontot. A játék végeztével a legtöbb pontot szerző játékos nyeri a játékot. A játékidő 15-20 perc, amely ideális időtartam egy játékhoz. Az Angolórával a gyermekek az életkoruknak megfelelően és játékos formában sajátíthatják el az angol nyelvet. A játék díjnyertes, és nagy népszerűségnek örvend a szülők és a gyerekek körében egyaránt. Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató módon angolul tanulni, akkor az Angolóra a legjobb választás!

Gyakori kérdések

Ár a Trefl Kis felfedező oktató memóriajáték – Angolóra lhaj 2450 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Memóriajáték - Hasonló termékek: Az álomtündér memóriajáték, Sátor-ovi fejlesztő memóriajáték, Memória játék utazó játék – Mini Travel – Katupri – Djeco, Memóriajáték – Memo jungle – Djeco