Trefl Reggeli Virágok – 1000 db-os puzzle 10526

3 490 Ft

Cikkszám: 5900511105261 Kategória:
Mark: Trefl

Leírás

Tulajdonságok: A kirakható puzzle alkotórészek száma: 1000 db A kirakott kép mérete: 68 × 48 cm A Virágok a reggelben 1000 db-os puzzle a Trefl által készített remekmű, mely garantáltan leköti majd a figyelmedet és fejleszti az agykapacitásodat. Egy valódi kihívást jelent, ha a sok-sok apró darabot össze kell illeszteni és ezzel megalkotni ezt a lélegzetelállító képet. A játék célja, hogy a 1000 kis elemet helyesen illeszd egymás mellé és létrehozd a virágokkal díszített reggeli képet, melynek mérete 68 x 48 cm. A játék minden korosztálynak ajánlott, de leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretnek kihívásokat és szeretnék fejleszteni a logikai és téri képzelőerőt. A játékok hosszú élettartamáról elmondható, hogy a játékidő nagyon változó, hiszen ez függ a kirakás nehézségétől és az adott játékos képességeitől. Azonban garantáltan izgalmas és felemelő érzés lesz, amikor a család és a barátok között együtt töltitek az időt, és együtt alkotjátok meg a képet. A Virágok a reggelben 1000 db-os puzzle már elnyerte a játékok világában megbecsült díjakat, és híres játékká vált világszerte. Azoknak, akik szeretnek logikai játékokat játszani, és szeretnének kikapcsolódni a mindennapi stressztől, mindenképpen ajánljuk ezt a remek játékot. Lepd meg saját magad vagy szeretteidet ezzel a fantasztikus játékkal és éld át az izgalmas kihívást, amely fejleszti az agykapacitásodat és az elmédet. Rendeld meg most és tapasztald meg, hogy mennyire izgalmas és felemelő érzés kirakni ezt a lélegzetelállító képet!

Gyakori kérdések

Ár a Trefl Reggeli Virágok – 1000 db-os puzzle 10526 lhaj 3490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Detektív: Első felvonás társasjáték, Kakukk tojás – Gyorsasági kártyajáteék – Mysterix – DJ05096, Csalafinta Bandita társasjáték, Zero Hero társasjáték