Trópusi élet – Papír hajtogatás – Tropics – DJ08754

2 340 Ft

Cikkszám: 3070900087545 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Origami készlet, amivel meseszép trópusi virágok, madarak, állatok készíthetőek el. A lapocskákon jelölve van a hajtás vonal van, így könnyedén elkészíthető maga a hajtás. Az elkészült remekművek jól mutatnak majd a gyerekszoba polcain. A Trópusi élet – Papír hajtogatás – Tropics – DJ08754 – Origami készlet, egy fantasztikus alkotói játék, amely magával ragadja a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Ezzel a készlettel mesés trópusi virágokat, madarakat és állatokat hajtogathatsz. A lapocskákon jelölt hajtás vonalak segítségével egyszerűen elkészíthető minden egyes kis darab, így akár együtt is alkothattok a családdal. A játékot bátran ajánljuk minden kisgyermek számára, akik szeretnek alkotni és kreatívak lenni. Az ajánlott életkor 7 éves kortól, azonban az idősebbek is imádni fogják ezt a szórakoztató játékot. A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni a hajtogatással, azonban garantáltan hosszú órákat tudsz majd eltölteni a tervezéssel és a kivitelezéssel is. A Djeco márka hosszú évek óta a legjobb minőséget és az egyedülálló design-t képviseli a játékok világában. Az Origami készlet, amely a Trópusi élet – Papír hajtogatás – Tropics – DJ08754 – nevet viseli, számos elismerést és díjat nyert már az évek során, ami bizonyítja, hogy ez egy kiemelkedő játék. Az origami készlet ideális választás minden gyermek számára, aki szeret alkotni, és szeretné megmutatni kreatív oldalát. Szórakoztató és izgalmas játék, amely garantáltan elvarázsol mindenkit, aki kipróbálja. Ha szeretnél valami különlegeset és egyedivé tenni a gyerekszobát, akkor ez a készlet a tökéletes választás. Öröm lesz majd nézni, ahogy a gyermekek büszkén mutatják be az elkészült remekműveiket a barátaiknak és családjuknak. Ráadásul, ez a játék segít a finommotorikus képességek fejlesztésében és kreatív gondolkodás kialakításában is. Próbáld ki Te is, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Trópusi élet – Papír hajtogatás – Tropics – DJ08754 lhaj 2340 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Origami - Hasonló termékek: Papír ruhák – Hajtogatás – Paper dresses Djeco – DJ09453, Papír ruhák – Hajtogatás – Paper dresses Djeco – DJ09453, 3D origami készlet, Sárkány (közepes) – Creagami, 3D origami készlet, Cica (nagy) – Creagami