Tündéri bábkészítő – Kreatív készlet – My fairies – Djeco

5 590 Ft

Cikkszám: 3070900089761 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

My Fairies kézműves készlet a Djecotól! Keltsd életre a tündérkéket, és legyél te a divattervezőjük! Tündéri bábkészítő – Kreatív készlet – My fairies – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Tündéri bábkészítő – Kreatív készlet – My fairies – Djeco lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Racing Wire 16 – Cast – fém ördöglakat, Racing Wire 26 – Cast – fém ördöglakat, Educa puzzle Fairy and Unicorn 500 darabos és fix ragasztó 17985, Pakal társasjáték