Űrhajós doboz – Csináld magad – Super treasure – DJ07907

5 590 Ft

Cikkszám: 3070900079076 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Nincs különlegesebb egy saját kezűleg készített díszdoboznál! Űrhajós doboz – Csináld magad – Super treasure – DJ07907 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Űrhajós doboz – Csináld magad – Super treasure – DJ07907 lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Familou – kooperatív kártyajáték – Djeco, Fantasy Age: Alapszabályok Könyv, Link it logikai játék, Dohány oktatójáték állatok és kölykeik 636