Űrutazás – Függődísz – Spaceship Djeco – DD04349

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900043497 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

a Djeco márka Űrutazás – Függődísz terméke lenyűgöző választás egy baba vagy gyermek szobájának dekorálásához. A függődísz csillaghajókkal, bolygókkal és űrhajósokkal van díszítve, amelyek lenyűgöző látványt nyújtanak. Imádjuk ezt a terméket, mert előre összerakott, így csak fel kell akasztani és figyelheted, ahogy a űrhajók repülnek a levegőben. Ez a nagyon könnyű és lágy függődísz ragyogó illusztrációkkal és arany részletekkel rendelkezik. A papírból és kartonból készült termék FSC® tanúsított, így környezetbarát is. Tartalmaz egy ragasztóval rögzített tartót és egy nylon kötelet. Kombinálható a Space magassági táblával. A termék csomagolásában található: 1 előre összerakott függődísz FSC® tanúsított papírból, 1 ragasztóval rögzített tartó és 1 nylon kötél. Lucille Michieli tervezte a terméket. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget és tedd még varázslatosabbá a gyermeked szobáját az Űrutazás – Függődísszel!

Gyakori kérdések

Ár a Űrutazás – Függődísz – Spaceship Djeco – DD04349 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Függődíszek - Hasonló termékek: Kites függődísz – Djeco, Repülős függődísz – Szoba dekoráció – Planes – Djeco, Tavaszi függődísz – Szoba dekoráció – Spring – Djeco, Pink gömbök – Függődísz – Pink fly – Djeco