Úton útfélen – családi, útvonalépítős, gyűjtögetős társasjáték

8 900 Ft

Cikkszám: 5998175309248 Kategória:

Leírás

Az Úton útfélen – családi, útvonalépítős, gyűjtögetős társasjátékkal örömteli játékélményben lesz részetek! A játékban a Bibliából is ismert tárgyak, állatok „vesztek el”, amelyeket nektek, játékosoknak kell megkeresni! Építsétek ki ti magatok az útvonalat a rendelkezésetekre álló útelemeket tartalmazó kártyákból! Gyűjtsetek össze minél többet az elveszett dolgokból! A játék 3-6 játékos részére, 6-12 éves korosztálynak ajánlott! Az Úton útfélen társasjáték egy remek választás azoknak a családoknak és gyermekcsoportoknak, akik együtt szeretnének játszani és egyúttal fejleszteni a gyermekek különböző készségeit. A játékban 6-12 éves gyerekek játszhatnak, és lehetőség van 3-6 játékos részvételére. A játékmenet során a játékosok útvonalakat építenek és különböző tárgyakat gyűjtenek össze, amelyeket a Bibliából ismert dolgok inspiráltak. Az Úton útfélen játék 40 percig tart, és minden játék alkalommal változó játéktáblát kapunk, hiszen a játékosok építik fel az útvonalakat. A játék fejleszti a térlátást, a formafelismerést és a bibliaismeretet, így nemcsak szórakoztató, de tanulságos is. A játék során a játékosoknak saját útvonalat kell építeniük, amelyen haladva meglepetések érik őket, mint például a vám fizetése, finom ételek fogyasztása, vagy rablókkal való találkozás. Az Úton útfélen játék igazi kihívást jelent minden játékosnak, hiszen nemcsak a szerencsén múlik, hanem a jó döntéseken és a jó tájékozódáson is. Emellett lehetőség nyílik a társaival való együttműködésre is, ami tovább növeli a játékélményt. A játék nyelvileg is könnyen elérhető, hiszen angol nyelven is kapható. Az Úton útfélen játék igazi családi játék, amelyben több korosztály játszhat együtt, így az egész család részt vehet a játékban. A játék tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és játékszabályt, így azonnal elkezdhetjük a játékot. A játék elnyerte az Év Társasjátéka díjat is, ami tovább növeli a játék iránti érdeklődést. Összességében az Úton útfélen játék egy remek választás minden olyan családnak, ahol szeretnek együtt játszani és fejleszteni a gyerekek különböző készségeit. A játék szórakoztató, tanulságos és kihívást jelent minden játékosnak, amely garantáltan emlékezetes élményt nyújt. Ne habozz, szerezd be még ma az Úton útfélen játékot, és élvezd a közös játék örömét a családoddal és barátaiddal!

Gyakori kérdések

Ár a Úton útfélen – családi, útvonalépítős, gyűjtögetős társasjáték lhaj 8900 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Ourskipik – Taktikai társasjáték – Ourskipik – Djeco, Scythe – A Fenris felemelkedése kiegészítő, PC Torpedó mágneses társasjáték, A Világ Története társasjáték