Vadállatok – Toronyépítő kocka – Wild animals – DJ08511

7 190 Ft

Cikkszám: 3070900085114 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco vadállatok témájú kockái kiváló játékélményt nyújtanak a gyerekeknek. A kockákból álló piramisok összerakása és felborítása, majd újra összerakása szórakoztató időtöltést biztosít a gyerekeknek. A 10 vastag kartonkocka összeillesztése nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek kézügyességét, téri érzékelését és problémamegoldó készségét is. A kockák logikus sorrendben történő összerakása segít a gyerekeknek megérteni a vadállatok világát és azok egymáshoz való viszonyát. A kockák 86 cm magas piramist alkotnak, amely biztosan megnyeri a gyerekek szívét. A Djeco vadállatok témájú kockái alkalmasak már 12 hónapos kortól, így a legkisebbek is élvezhetik a játékot a szülők segítségével. A játék két vagy több gyerek között is játszható, így az interaktív játék lehetősége is adott. A Djeco márka minőségi játékai közül kiemelkedik ez a kocka játék, amely nem csak szórakoztat, de fejleszti is a gyerekek készségeit. A termék elnyerte a Parents’ Choice Gold díját is, amely bizonyítja a termék minőségét és a szakértők elismerését. Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni a gyerekeknek, amely szórakoztat és fejleszti is őket, akkor a Djeco vadállatok témájú kockái a tökéletes választás. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a fantasztikus játékkal, és nézd ahogy szórakozva tanulnak és fejlődnek.

Gyakori kérdések

Ár a Vadállatok – Toronyépítő kocka – Wild animals – DJ08511 lhaj 7190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Dobble Minyonok társasjáték, Cultistorm (angol nyelvű) társasjáték, Versenyautók Puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Racing cars – DJ08148, Grabolo 3D társasjáték