Város 24 db-os óriás puzzle – The city – Djeco

9 890 Ft

Cikkszám: 3070900071612 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Óriás puzzle az egészen piciknek is. Játszunk együtt és tanuljunk együtt! 24 db-os. A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. A Djeco város puzzle az egész család számára tökéletes szórakozást nyújt. A 24 darabból álló puzzle készítése nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek logikai gondolkodását, a szín- és formafelismerést, valamint a finommotorikát. A játék segítségével a picik könnyedén megtanulják, hogyan épül fel egy város, melyek azok a fontos intézmények és épületek, amelyekre egy városban szükség van. A Djeco az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb gyártó a játékos oktatás és fejlesztés területén. A társasjátékokat mindig a gyerekek fejlődése és tanulása határozza meg. A város puzzle is ezt a filozófiát követi. A játék óriási méretű darabjai könnyen kezelhetők a legkisebbek számára is, így már az óvodások is önállóan játszhatnak vele. A játék ideális 2-4 játékos számára és ajánlott 2 éves kortól. A játék időtartama körülbelül 15-20 perc, így tökéletes választás esti szórakozás kiegészítéseként vagy utazásra. A város puzzle több díjat is elnyert, ami bizonyítja, hogy a játék garantáltan minőségi és kreatív szórakozást nyújt. Ha szeretnél egy különleges és fejlesztő játékot venni, amelynek köszönhetően a gyerekek játékosan fejlesztik a logikai gondolkodásukat és a finommotorikájukat, akkor a Djeco város puzzle a tökéletes választás számodra. Rendeld meg most és a gyerekek garantáltan élvezni fogják!

Gyakori kérdések

Ár a Város 24 db-os óriás puzzle – The city – Djeco lhaj 9890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Kaméleon társasjáték, Bloodborne – A társasjáték, Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték, Bécsi standard römikártya 2*55 lap – Piatnik