Vicces kalózok – Csináld magad – Funny pirates

3 590 Ft

Cikkszám: 3070900079113 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A kalózok nem mindig a humorukról hiresek, de most azok lesznek! Érezd magad nagyon jól velük és nevess sokat! Vicces kalózok – Csináld magad – Funny pirates Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Vicces kalózok – Csináld magad – Funny pirates lhaj 3590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Dobble Disney Princess társasjáték, Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték, A titkos ajtó társasjáték, Viticulture: Látogatók a Rajna-völgyből társasjáték