Vidámpark társasjáték

11 990 Ft

Cikkszám: 5999556753001 Kategóriák: ,

Leírás

Zöldmezős beruházás a vidámparkok igazgatóinak! Minden játékosnak egy üres területet kell ügyesen betöltenie különböző látványosságokkal. Építsd meg minden idők legismertebb vidámparkját Meeple Land-ben! Vásárold meg a legszebb látnivalókat, kínáld a legjobb szolgáltatásokat, és fogadd a lehető legtöbb látogatót busszal és reklámmal. Tégy eleget a látogatók elvárásainak, és a siker a tiéd lesz! Ne hanyagold el egyikőjüket sem, mert az elégedetlenek rontják a hírnevedet. A sokszínű látogatók tömege már alig várja, mikor szállhat le a buszról, és léphet be a kapun át a parkodba! Tervezz okosan: ha a óriáskerék mellé hamburgeres stand is kerül, eggyel több boldog látogatód lesz, így a pénztárcád is nagyobb lesz. Ebben a könnyed családi társasjátékban, mindenkinek a saját parkját kell felépítenie, és abba jóféle játékokat kell telepítenie, hogy minél több ? és megfelelő színű ? látogatót tudjon a buszával a kapuhoz szállítani. Nem mindig éri meg a lehető legtöbbet a buszra tenni: a játék végén büntetés jár azokért a meeple-kárt, azaz látogató bábukért, akik végül nem jutottak be a parkba. Csak ügyesen!A Vidámpark társasjáték az egész család számára kiváló szórakozást nyújt. Ajánlott életkor 8 évtől, de akár már 6 éves kortól játszható, ha a fiatalabb játékosokat segítik a szülők vagy a testvérek. A játék menete egyszerű: minden játékosnak saját játékoslapja van, amelyen a vidámparkjának területét kell kiépítenie. Ez azt jelenti, hogy választani kell az eltérő típusú attrakciók közül (pl. vizi, lufi vagy autós), és fel kell állítani őket a saját park területén. Az attrakciók mellett a látogatók is fontosak, hiszen ők fizetik a belépőt és a vonatozásokat, és a bevételből lehet további attrakciókat vásárolni vagy a meglévőket fejleszteni. A játék elején minden játékos kap egy bizonyos mennyiségű pénzt, amelyből kezdetben kell vásárolni az attrakciókat és a látogatókat. A játék célja, hogy minél több bevételt szerezzünk a vidámparkunkkal, és ezt a lehető legjobban kihasználjuk. A játék végén a legtöbbet kereső játékos lesz a nyertes. A Vidámpark társasjáték számos díjat nyert már, köztük a 2019-es év legjobb társasjátéka díjat is. A játékot 2-4 játékos játszhatják, és a játékidő általában 45-60 perc. A játék nagyszerű módja annak, hogy kikapcsolódjunk és szórakozzunk a családdal vagy barátokkal. A játék érdekessége, hogy minden játék más és más lesz, mivel a látogatók különböző sorrendben jönnek, és a játékosok eltérő attrakciókat vásárolnak. A Vidámpark társasjáték garantáltan izgalmas és szórakoztató időtöltést kínál, és már csak azért is érdemes beszerezni, hogy saját vidámparkunk lehetőségét megvalósítsuk otthon, az asztalon. Hajrá, építsd fel a saját vidámparkodat!

Gyakori kérdések

Ár a Vidámpark társasjáték lhaj 11990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Cast Sakk – Futó (ezüst) – fém ördöglakat, Star Wars – Jabba palotája társasjáték, Quixo Classic társasjáték, Viticulture: Munkások a lápvidékről társasjáték

Társasjátékok - Hasonló termékek: Bűnügyi krónikák – Noir kooperatív társasjáték, Hívatlan haverok társasjáték, Kartográfusok: Kürtszurdok kiegészítő, Deadwood 1876 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 3.