Virágos jegyzetfüzet – 2 db A/6-os – Cecile little notebooks – DD03523

1 560 Ft

Cikkszám: 3070900035232 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Két kis jegyzetfüzetből álló készlet virágmotívummal – az egyik vonalas, a másik üres oldalakkal. Minden füzet 40 illusztrált lapból áll. A Djeco Lovely Paper kollekciója újabb remekművét mutatja be nekünk, a Virágos Jegyzetfüzetet. Az 5-12 éves korosztálynak ajánlott készlet két kis A/6-os füzetet tartalmaz, amelyekben a virágok illusztrációi dominálnak. A készlet egy vonalas és egy üres lapokkal ellátott jegyzetfüzetből áll, így mind a jegyzeteléshez, mind a rajzoláshoz kiválóan alkalmas. A füzetek mérete ideális, hogy bárhová magaddal vihesd őket, és lejegyezd a gondolataidat, vagy éppen rajzolj valami szépet. A két füzet összesen 80 oldalt tartalmaz, mindegyik kis rajzokkal díszítve, amelyek még jobban feldobják a jegyzetfüzeteket. A Virágos Jegyzetfüzetek nem csak praktikusak, de igazán szépek is. A virágok illusztrációi minden oldalon visszaköszönnek, így garantáltan jókedvre derítenek. A Djeco márka kiváló minőségű termékeiről ismert, így a jegyzetfüzetek tartósak és hosszú életűek. A Lovely Paper by Djeco kollekciója számos díjat nyert már, és minden bizonnyal a Virágos Jegyzetfüzet is hamarosan csatlakozik ehhez a sorhoz. A kifinomult, finom írószerek gyűjteményében minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő terméket, így garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző Lovely Paper terméket. Ha szeretnél egy kis szépséget és praktikumot csempészni a mindennapjaidba, válaszd a Djeco Virágos Jegyzetfüzetét. A szép illusztrációk és a minőségi anyagok garantáltan elnyerik majd tetszésedet!

Gyakori kérdések

Ár a Virágos jegyzetfüzet – 2 db A/6-os – Cecile little notebooks – DD03523 lhaj 1560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Állati színező – Színező vastag kétoldalú filctollal – Colouring for toddler – Zoo zoo – Djeco, Kimosható filc kicsiknek – 8 felt tips for little ones – Djeco, Retró játékok – Domború matrica 30 db – Retro toys, Kis barátok memória – -Memória játék – Memo Little friends – DJ08184